Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Cursus ‘Meer balans in je samengesteld gezin’

26 juni @ 19:30 21:30

Deze cursus is gratis te volgen door (stief)ouders die wonen in de gemeenten Houten, IJsselstein, Lopik, Vijfheerenlanden én Nieuwegein. De cursus (zeven avonden) wordt fysiek gegeven in een van deze gemeenten.

Eerdere deelnemers adviseren om deze cursus samen te volgen. Dit geeft jullie als koppel handvatten om meer balans te brengen in jullie samengesteld gezin. Uiteraard is het ook mogelijk om alleen deel te nemen. De cursus is een combinatie van (h)erkenning, uitwisselen en psycho-educatie. Dat wil zeggen dat je theoretische kaders aangereikt krijgt om de dynamieken in het samengesteld gezin te duiden, wat weer helpend is in jullie partnergesprekken.

Deelnemers zeggen onder meer:
“Door de cursus ging mijn hart voor mijn stiefzoon meer open”
“Had ik dit maar eerder geweten”

De cursus is gebaseerd op het boek “De mijne zijn de liefste” van Magda Hengst en Karin den Hollander.

Woon je in een van bovengenoemde gemeenten en wil je deelnemen aan deze of een volgende cursus, meld je dan aan door een mail te sturen naar Donja Yzenbrandt: donja@stiefacademienederland.nl Vergeet niet aan te geven in welke gemeente je woont!

Data:

  • 10 april 2024
  • 24 april 2024
  • 15 mei 2024
  • 29 mei 2024
  • 12 juni 2024
  • 26 juni 2024
  • 10 juli 2024

Het is belangrijk voor de groepsvorming om alle avonden aanwezig te zijn. Mocht dit niet lukken overleg dan even of geef je op voor de volgende cursus door een mail te sturen naar Donja.

Heb je interesse in deze cursus en woon je niet in een van bovengenoemde gemeenten, maak dan je interesse kenbaar door een mail te sturen naar Donja. We houden je dan op de hoogte. Bij voldoende interesse starten we deze cursus ook online.


Gratis


Karin den Hollander 
Initatiator Stiefacademie Nederland  & auteur “De mijne zijn de liefste”
karin@stiefacademienederland.nl
06 28362660

Donja Yzenbrandt
donja@stiefacademienederland.nl


Op de hoogte blijven van al onze activiteiten en nieuwsberichten? Dat kan!

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en wij zorgen dat al deze informatie netjes in jouw mailbox belandt!