Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Gespreksgroep, Nuth

25 februari 2021 @ 14:00 17:00

Er komen steeds meer samengestelde gezinnen bij. Dat brengt veel mee voor degene die in het gezin zitten Maar ook voor degene die om het gezin heen bewegen. Feit is dat het niet vanzelf gaat. In 2021 starten we met een gespreksgroep voor stiefmoeders of moeders die in een samengesteld zitten.

1 x per 2 maanden komt de gespreksgroep samen onder leiding van Bianca Mackintosh en Babette Uranka. Er wordt een thema belicht vanuit de theorie en samen gaan we in gesprek hoe jij dit ervaart en kun je vragen en situaties inbrengen. Eerste thema zal zijn: het samengestelde gezin en haar dynamiek

Groepsgrootte: 4 deelnemers maximaal. Delen van kennis en ervaring brengt groei. Onze visie is coaching voor iedereen en altijd, dus daarom beiden wij deze gespreksgroep kosteloos aan.

Schrijf je snel in via info@bvida.nl

We passen ons aan, aan de dan geldende corona maatregelen. Indien het niet mogelijk is om samen te komen dan kunnen we via teams of zoom samen komen.

Over B-vida:
Babette Uranka & Bianca Mackintosh runnen samen B-vida. B-vida richt zich op coaching van samengestelde gezinnen, gezinsleden, ouders, medewerkers, organisaties en iedereen die een stap wilt in haar/zijn persoonlijke & professionele ontwikkeling. 

Gratis

Op de hoogte blijven van al onze activiteiten en nieuwsberichten? Dat kan!

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en wij zorgen dat al deze informatie netjes in jouw mailbox belandt!