Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Gratis Webinar ‘Kinderloos in een samengesteld gezin’

(En je soms door de heftige dynamiek de liefde niet meer kunt zien)

11 oktober 2021 @ 20:00 21:15

In de stiefcafe’s kwam het onderwerp: ‘Kinderwens, als er al kinderen zijn,’ elke keer naar voren. Daar willen we tijdens de gratis webinar op maandagavond 11 oktober graag verder op ingaan. Speciaal voor deze webinar hebben we Liesbeth Kasperink van Bonusmoeders (instagram: @bonus_moeders) gevraagd om hierover te komen vertellen. We starten om 20:00 uur!

Over Liesbeth
Liesbeth woont samen met haar vriend, Michael in Almere. De ene week wonen ze met z’n tweeën en de andere week met z’n vieren. Michael (Mike) heeft namelijk twee kinderen uit een vorige relatie. Zelf heeft ze geen eigen kinderen, al had ze die wel graag gewild. Soms is ze daar verdrietig over, maar over het algemeen is het oke voor haar. Speciaal voor dit webinar is Liesbeth bij ons te gast om haar verhaal met jou te delen.

Zorg dat je erbij bent, want tijdens dit webinar is er ook alle ruimte voor het stellen van vragen en het uitwisselen van verhalen met elkaar. Heb je vooral behoefte aan uitwisseling met anderen, kijk dan in de agenda ook eens naar het eerstvolgende online stiefcafé!

Het wordt een webinar waarin ook ruimte is voor vragen en uitwisselen.

Heb je vooral behoefte aan uitwisseling met anderen, kijk dan in de agenda ook eens naar het eerstvolgende online stiefcafé!

Aanmelden via: educatie@stiefacademienederland.nl


Gratis

Karin den Hollander 
Initatiator Stiefacademie Nederland  & auteur “De mijne zijn de liefste”

Anouk Bloemers
Relatietherapeut & systemisch coach

Lisette Snippe 
Trainer & Jeugd- en gezinsprofessional i.o.


Op de hoogte blijven van al onze activiteiten en nieuwsberichten? Dat kan!

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en wij zorgen dat al deze informatie netjes in jouw mailbox belandt!