Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Masterclass samengestelde gezinnen

17 april @ 10:00 17:00

Op 17 april a.s. begeleiden Anouk Bloemers en Mincka van Houten de ‘Masterclass samengestelde gezinnen’. Deze Masterclass zal plaatsvinden in het Poortgebouw, Kazerneplein 6 in Eefde. Aanmelden kan via info@academievoorsystemischwerk.com.

Anouk Bloemers over de inhoud van deze masterclass:

In deze Masterclass nemen we jullie mee in de verschillende dynamieken die er spelen binnen het soms zo ingewikkelde samengestelde gezin. Voor professionals en voor ervaringsdeskundigen, voor nieuwsgierigen en betrokkenen.

Wat te doen als je de kinderen van je lief niet goed kan verdragen? Hoe ingewikkeld is het als je je zo buitengesloten voelt als stiefmoeder zonder eigen kinderen. De dynamiek is anders. Je wordt nooit één gezin, ook al leef je met elkaar in één huis. Waar heb je rekening mee te houden?

Als professional en als stief is het belangrijk om je bewust te zijn van het denken in het conservatieve idee van ‘het kerngezin’, terwijl het hier zo anders ligt. Er is sprake van rouw terwijl er ook verliefdheid is, er is sprake van ‘samen’ terwijl er ook behoefte is aan ‘eigen’.

Blijf je trouw aan oude rituelen of ga je mee met die van de ander? Of maak je hele nieuwe? Aan de hand van voorbeelden, theorie en opstellingen nemen we jullie mee op reis.

Prijs: Tot 1 april 195 (vrijgesteld van btw), na 1 april 245 ( vrijgesteld van btw)


€ 245

Kazerneplein 6
Eefde,
+ Google Maps

Anouk Bloemers
Relatietherapeut & systemisch coach

Op de hoogte blijven van al onze activiteiten en nieuwsberichten? Dat kan!

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en wij zorgen dat al deze informatie netjes in jouw mailbox belandt!