Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Uitwaaiweekend voor stiefmoeders op Terschelling

13 december 2020 15 december 2020

Ben je stiefmoeder en vraag je je af hoe anderen het doen?
Heb je behoefte om er even tussenuit te zijn en te reflecteren op jouw plek als stiefmoeder? Dan is dit uitwaaiweekend waarschijnlijk iets voor jou. Samen met andere stiefmoeders neem je even afstand van alles en kom je tot rust. Even uitwaaien op het heerlijke Terschelling, ontladen én weer energie opdoen.

Wat:

In deze mini-retraite neem je even afstand van je samengesteld gezin. Die letterlijke afstand geeft je de mogelijkheid om heerlijk tot rust te komen. Samen met anderen te ontspannen. Samenzijn met andere stiefmoeders kan je veel (h)erkenning geven. Het gevoel van ‘dat heb ik ook’ geeft vaak zoveel opluchting. Even niet hoeven zorgen voor, maar verzorgd worden. Samen met anderen even alle aandacht voor jouw rol in het stiefsysteem. Want als jij lekker(der) in je vel zit, dan vaart het hele stiefsysteem daar wel bij! ‘De Stiefcirkel’, het model wat door Magda Hengst en Karin den Hollander is ontwikkeld en staat beschreven in hun boek ‘De mijne zijn de liefste’, is telkens de leidraad gedurende dit weekend. In de retraite worden ervaringsverhalen afgewisseld met oefeningen, systemisch lichaamswerk, ontspanning en natuurbeleving. Je gaat gegarandeerd met een koffer vol inzichten, contacten en mooie herinneringen weer naar huis.

Voor wie:

Voor vrouwen die een relatie hebben met een partner die al kinderen heeft uit (een) eerdere verbintenis(sen).

€550 Deze prijs is voor het gehele weekend inclusief twee overnachtingen en alle maaltijden, (exclusief de boot-overtocht). En alle deelnemers ontvangen een boek ‘De mijne zijn de liefste’, over de onzichtbare dynamieken in samengestelde gezinnen. Eventuele extra’s zoals een individuele sessie systemisch lichaamswerk of een gelaatsbehandeling of extra nachten verblijf zijn bij te boeken. Neem hiervoor contact op met Ilma Trip via; ilmatrip@trip.nl.

Op de hoogte blijven van al onze activiteiten en nieuwsberichten? Dat kan!

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en wij zorgen dat al deze informatie netjes in jouw mailbox belandt!