Kook-coaching voor samengestelde gezinnen (aanbetaling)

10,00

Een kook coaching sessie van 90 minuten kost € 85,- en kan alleen gepland worden op dinsdag, woensdag en donderdag.

In de webshop doe je een aanbetaling van € 10,-. Hierna neemt de coach (Amy) contact met je op voor een afspraak en betaal je de overige kosten rechtstreeks. De kosten voor de sessie zijn exclusief reiskosten vanaf 15 km buiten een straal van postcode: 6991 CB.

Beschrijving

Niets is fijner dan een stabiel en harmonieus gezin. Toch is het niet altijd vanzelfsprekend. Want wat kan er veel gebeuren in een samengesteld gezin. Uit ervaring weten wij dat dit veel druk geeft, al deze dynamieken.

In deze situaties zit iedereen met zijn of haar eigen vragen als:
Welke rol heb ik?
Doe ik het wel goed?
Hoe gaat het écht met de kinderen?
Worden zijn kinderen niet voorgetrokken?
Ben ik wel een goede partner?
Ben ik wel een goede stiefouder?
Kloppen de rollen in het samengestelde gezin wel?

Kook coaching voor samengestelde gezinnen is een mooie manier om antwoord te krijgen op deze vragen. Al kokend gaan we op zoek naar de juiste balans, leren we samenwerken, gaan we op zoek naar rust, harmonie en structuur. Ook geven we elkaar tips om elkaar vanaf nu wat beter te begrijpen en helpen.

Een samengesteld gezin dat gaat koken om elkaar beter te leren kennen: Het koken geeft een beeld van het functioneren van het gezin. We kijken of er complimenten worden gegeven. Hoe werkt het gezin samen? Werkt het als een team en wordt er naar elkaar geluisterd? Als deze dingen niet goed verlopen gaan we er gelijk mee aan de slag.

Ook tijdens kook coaching is de aanpak oplossingsgericht. We blijven dus niet te lang bij problemen hangen, maar gaan werken aan een oplossing. Koken vraagt om structuur, harmonie en goede samenwerking. De perfecte ingrediënten om elkaar beter te leren kennen, te helpen of leren begrijpen.

Het allerbelangrijkste is dat we plezier hebben in de keuken en van en met elkaar kunnen genieten van een lekkere gezellige maaltijd!

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.